Vi satser på tradisjonstak

Skifertak har i generasjoner vært et unikt produkt i Norge, og kanskje til og med litt ekstra i vår region hvor vi får levert dette fantastiske produktet fra Pillarguri på Otta. Skifer har en lang tradisjon i vår region, og vi er opptatt av å ta vare på dette.

Skifertak er et fantastisk produkt, med sin utholdelige kvalitet og estetikk. Et godt utført arbeid med skifertak holder i opp til 100 år, noe det har levd opp til bevis for flere steder. Vedlikehold og småreparasjoner er viktig for å holde huset tett, forlenge takets levetid og spare eiere for omlegging.

Vi har valgt å satse på skifer. Vi har derfor jobbet hardt for å få med oss Torgeir Grindstuen og Ådne Lindvik fra Tradisjonstak AS på laget i Bergdølmo Entreprenør AS.

Skifer krever kompetanse, og i vår region er det et stort marked for vedlikehold og reparasjon. I tillegg er det stadig flere som velger skifertak på nye hus og hytter, da de ser den enestående kvaliteten og det vakre uttrykket det gir bygget.
Det er viktig å ta vare på de gamle tradisjoner innen bygg mener vi, og derfor er vi opptatte av å levere konkurransedyktige priser på skifer og arbeid.

I tillegg til et stort lokalt marked gir det grunnlag for gode samarbeid med andre lokale bedrifter, som blant annet Minera Skifer på Otta.

Vi håper skifer vil få sin renessanse og vil gjøre vårt for å fremheve det lokale gullet. Har du spørsmål om skifertak eller vil lære mer om kvaliteten og fordeler? Snakk med oss, vi kommer gjerne på gratis befaring.